Cosmetische Chinese Acupunctuur

Ant-stress behandeling, anti-aging behandeling, weerstand verhogend, reduceren van huidproblemen
Variaties:


GEZICHTSBEHANDELINGEN

 

COSMETIC ACUPUNCTURE  TREATMENT

incl. masker en behandeling van (diepe rimpels) nek-en schoudermassage

60 minuten

Info: Deze behandeling wordt veel gekozen door business- mannen en vrouwen (denk aan behandelen van: fronsrimpels, lijnen op het voorhoofd). 

Maar ook mensen die veel zorgen hebben gehad en de diepere lijnen om hun mond willen laten behandelen.


Dit is voor het behandelen van onderstaande:

kraaienpootjes, oogwallen/donkere dringen, frons, lifting van kaaklijn, liften van jukbeenderen (appelwangen)
Er zijn slechts  2 protocollen per behandeling mogelijk
incl. tuina massage


60,,
COSMETISCHE ACUPUNCTURE  PROTOCOL

Complete behandeling incl. reiniging en verzorging van de huid.

 40 minuten

 

Dit is voor het behandelen van onderstaande:


kraaienpootjes, oogwallen/donkere dringen, frons, lifting van kaaklijn, liften van jukbeenderen (appelwangen) hangende oogleden.
Er zijn slechts 2 protocollen per behandeling mogelijk
incl. tuina massage

45

COSMETISCHE ACUPUNCTURE ADD-ON PROTOCOL 

Als toevoeging aan een andere behandeling

30 minuten

Dit is voor het behandelen van onderstaande:
kraaienpootjes, oogwallen/donkere dringen, frons, lifting van kaaklijn, liften van jukbeenderen (appelwangen) hangende oogleden.
Er zijn slechts 2 protocollen per behandeling mogelijk
incl. tuina massage

30

COSMETISCHE ACUPUNCTURE ADD-ON SHORT PROTOCOL

Als toevoeging aan de cosmetische bindweefselmassage voor het gezicht

(bijvoorbeeld bij de QUICK LUNCH BREAK TREATMENT 30 minuten)

20 minuten

Dit is voor het behandelen van onderstaande:
kraaienpootjes, oogwallen/donkere dringen, frons, lifting van kaaklijn, liften van jukbeenderen (appelwangen) hangende oogleden.
Er zijn slechts 2 protocollen per behandeling mogelijk
incl. tuina massage

20,Boek deze behandeling online

De Chinese geneeswijze is gebaseerd op de filosofie dat het fysieke lichaam het eindproduct is van de energie die overal om ons heen is. Volgens deze filosofie is alles energie en het fysieke lichaam is de manifestatie van deze energie. Als je deze energiebanen en -velden beïnvloedt, heeft dat zijn uitwerking op het fysieke lichaam. Een soepele doorstroom van de energie heeft een positieve invloed op je gezondheid. Zodra er een blokkade ontstaat, stagneert de energie, word je ziek en veroudert je lichaam. Door de doorstroom van energie te bevorderen, kun je de ware oorzaak van veroudering aanpakken.

EEN JONGERE HUID MET ACUPUNCTUUR

In het oude China hielden de Chinese dokters de huid van de keizerinnen en hofdames jong door acupunctuur. Nu is deze eeuwenoude techniek herontdekt om op een effectieve en gezonde manier rimpels en huidaandoeningen te voorkomen. Oude Chinese dokters beweerden dat uiterlijke schoonheid gebaseerd is op een innerlijk evenwicht. Daarnaast waren ze er ook van overtuigd dat het gezicht de innerlijke schoonheid weerspiegelt. Je straalt uit hoe je je voelt. Vanaf het 25ste levensjaar begint het gezicht sporen te vertonen van de levensstijl en persoonlijke ervaringen. Denk aan lachrimpels en denkrimpels of aan de manier waarop stress, milieuvervuiling, te veel zon en te veel verzuring door ongezonde voeding, hun sporen achter laten in het gezicht.

Talloze dure cosmetische ingrepen worden aangeprezen tegen huidveroudering. Ze pakken het probleem alleen vanaf de buitenkant aan. De Chinese geneeswijzen werken van binnenuit; als je niet aan de binnenkant van het lichaam werkt, is het resultaat niet optimaal en langdurig. Volgens de traditie zijn gezichtsverjongingsbehandelingen in China een combinatie van: acupunctuur, kruiden, voedingsvoorschriften en leefregels.


Misschien heb jij wel eens een uitbraak van puistjes gehad door stress. Of misschien een trillend ooglid doordat je door een drukke periode ging.

Aan de buitenkant van ons lichaam kunnen wij een heleboel aflezen hoe het met onze onderliggende organen gaat.

Door ons hele leven heen zijn wij interactief bezig zowel met onszelf als met de buitenwereld. Naarmate we ouder worden begint ons lichaam en met name ons gezicht sporen te vertonen van onze leefstijl en al onze persoonlijke ervaringen. Dit tekent zich direct af in het gezicht. We spreken daarom niet voor niets over een ‘doorleefd’ gezicht.

Rimpels en lijnen in het gezicht zijn binnen de Chinese gelaatskunde het bewijs dat je je levenslessen hebt geleerd en worden meestal als een positief gegeven gezien.

Volgens het schoonheidsideaal zijn rimpels en oneffenheden niet gewenst, ondanks dat rimpels bij het leven horen.

Werking

Met de Cosmetische Chinese  acupunctuur is het mogelijk om o.a. deze ´problemen´ te behandelen.

Daarbij worden drukpunten aangesproken, die contact maken met bepaalde onderliggende organen:

• Hangende oogleden

• Zwangerschapsmasker

• Littekens

• Couperose

• Acne

• Wallen en donkere kringen onder de ogen

• Verslapte kaakcontour

• Grove poriën

• Matte uitstraling

• Opgeblazen gezicht en oedeemvorming in gezicht

• Droge of vetarme huid of vette huid

• Afweersysteem verbeteren

• Verhoogde collageen aanmaak

Het lichaam wordt gestimuleerd om meer leukocyten (witte bloedlichaampjes) aan te maken, die op hun beurt de collageenproductie stimuleren.

Een Cosmetische acupunctuurbehandeling is een organisch proces, dat het beste werkt in een aantal sessies. Het lichaam heeft de tijd nodig om te genezen en om de signalen van ouder worden te re- absorberen en om te zetten in verjonging. Als de drukpunten in het gezicht gestimuleerd worden, gaat bloed en Qi zich in het gezicht vermeerderen en transporteert het voedingsstoffen naar de cellen. acupunctuurnaalden in het gezicht geeft een positief micro-trauma effect en dat creëert en activeert dus sneller het zelfgenezend vermogen, wat dus ook meer collageen en elastine aanmaakt in het aangedane gebied. De afvalstoffen die de rimpels door verzuring veroorzaken, stimuleren ook het lymfatisch systeem.

:


  Deze behandeling heeft een positieve invloed op onze meridianen. Het aanspreken van de drukpunten in combinatie met lichttherapie kan de lichaamsfuncties verbeteren.


  Heb je snel last van blauwe plekken? Neem een week voor de behandeling Arnica druppels in. Wat bij elke behandeling en gebruik van producten zal gelden; Bij twijfels graag een huisarts raadplegen.

   
  E-mailen
  Bellen
  Instagram