The best foundation you can wear is glowing healthy skin

Gezichtsbehandelingen


De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient aandacht. Mijn doelstelling is om jou bewust te maken van je huid en je keuzes. Met respect, liefde en bescherming van en voor de aarde en jouw huid.

Voor de behandelingen gebruik ik producten van Ik Skin Perfection.

Bij de ontwikkeling van deze producten is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt. Met deze visie bouwen we samen met jou aan innerlijke en uiterlijke gezondheid. 

Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werk ik met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals –

De producten die ik gebruik worden ontwikkeld volgens het NO-label. Dit betekent dat er door de ontwikkelaars constant gezocht wordt naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die met elkaar gecombineerd worden voor de beste resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

 

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in de producten, die ik gebruik, is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurtegraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.

 

Door ervaring met cosmeceuticals en de wetenschap van de huid zijn wij in staat om zichtbare, aantoonbare, prachtige resultaten te bereiken voor iedere huidwens of huidprobleem.


Er is keuze uit onderstaande behandelingen

Behandeling voor gevoelige huid
Behandeling voor de onzuivere huid
Behandeling voor de acne huid
Behandeling voor de oudere huid
Behandeling voor de jonge huid
Microneedling
LichttherapieBij 'Nieuws en aanbiedingen' staan regelmatig 'powertreatments' die bij het seizoen passen. Die behandelingen zijn net op een andere manier samengesteld, zoals een bijzondere massage of masker, een thee-ritueel of iets dergelijks. Waardoor je misschien geïnspireerd raakt om dat in de toekomst vaker te kiezen of juist leuk voor de afwisseling. Óok bij de powertreatments zal er altijd eerst naar het huidtype worden gekeken. zodat de producten kunnen worden afgestemd het huidtype en de huidconditie.

Nieuws & aanbiedingen


 

 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Instagram