ACNE CONTROL TREATMENT


Deze behandeling is geschikt voor de huid met actieve acne. 

Maar ook de passieve acnehuid of de onzuivere huid zal met deze behandeling zichtbaar worden verbeterd.

De behandelmethode bestaat uit een uniek peeling systeem. 

Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd.

Dit Peel System is onderscheidend doordat de huid niet onnodig wordt beschadigd. De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de wensen van de huid. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk en in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.

De actieve werkstoffen dringen diep door in de huid en ze zijn in staat de huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van jouw type acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt jouw huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook krijg je tips over voeding, lifestyle en thuisverzorging.

De effecten van de ACNE CONTROL behandeling:

 

• Remt de talgproductie af

 

• Verminderd de verdikking van de bovenste huidlaag waardoor poriën minder snel verstoppen
• Desinfecteert, vermindert en remt de ontstekingen af
• Stimuleert doorbloeding en celvernieuwing waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt
• Verfijnt de huidstructuur
• Verkleint het risico op littekenvorming 

 

 

 

behandeltijd ± 80/90 minuten

 

€ 85,-


 

 


Wat is een fruitzuurpeeling?
Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft.

Organic peeling

In de organic peelings die in de Salon gebruikt zitten onder andere salicylzuur (komt voor in onder andere wilgenbast, bepaalde soorten fruit, moerasspirea en sommige cactussen) Pompoenenzymen, Fytinezuur (afkomstig van rijstzemelen) en glycolzuur (wordt verkregen uit suikerriet). Zoals je leest zijn deze ingrediënten op natuurlijke basis.

Lichttherapie 

De behandeling zal worden gecombineerd met Lichttherapie. Lichttherapie zorgt voor een versnelde en betere heling van andere soort therapieën zoals fillers, microdermabrasie, microneedling, fruitzuren, laser etc. 

Licht is een essentieel onderdeel van reparatie, herstel en heling van onze huidgezondheid.

Tip: wanneer je tussen de behandelingen door, kiest voor  LICHT-THERAPIE  behandeling van 30 minuten, kun je het te behalen resultaat versterken en versnellen. 

Massage

Ook bij huidverbeterende behandelingen zoals deze, wordt altijd een nekmassage gedaan

Wat voor een resultaat wordt er behaald?

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de indicatie. Over het algemeen ziet de huid er gladder en gezonder uit, worden donkere verkleuringen opgebleekt en zullen ontstekingen van de huid verminderen.


Gemiddeld zullen er 3 tot 5 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.  

Hoe ziet de huid na de behandeling eruit?
Eventuele roodheden verdwijnen binnen één tot twee dagen, soms zelfs al na enkele uren. De huid zal verder niet gaan afschilferen, u kunt dus gewoon de komende dagen normaal over straat lopen.

De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht omdat het nog 2 a 3 weken actief is in de huid. Stel daarom de huid tot drie weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV straling (zowel zon als zonnebank). Gebruik ook altijd een SPF van minimaal 30!

Kuren

Het beste resultaat bereiken we in kuurverband van 4 tot 6 weken iedere week 1 behandeling en thuis de huid onderhouden met Glycol/Salicyl Acid+.  

Om acne goed te kunnen behandelen zijn er meerdere behandelingen nodig. Het herstellen van de acne heeft tijd nodig. Hoeveel behandelingen er daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de aard en ernst van de acne en het gewenste effect. Ook is de thuisbehandeling van essentieel belang. Daarom adviseer ik een kuur van minimaal 4 behandelingen (1 keer per 1 a 2 weken)

• ACNE CONTROL CURE PROGRAM

Deze kuur (4 x 85 minuten) bestaat uit vier behandelingen; | € 255,-* + een gratis Full Size  IK Skin Fruit Acid product.

Voor meer informatie kunt je het beste  contact opnemen zodat we een behandelplan kunnen samenstellen.Belangrijk om te weten

- Direct na de behandeling kan de huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen

-      Direct na de behandeling kunnen de dagelijkse werkzaamheden hervat worden

-     1 uur na de behandeling mag er weer make-up worden aangebracht

-      De behandelde huid dient goed beschermd te worden met de SUN SPF 50+, 

bij zonnig weer is het belangrijk om elk uur de spf opnieuw aan te brengen.

 
E-mailen
Bellen
Instagram