The best foundation you can wear is glowing healthy skin


Voorafgaan aan deze gezichtsbehandelingen zal er een huiddianose en analyse worden gemaakt en aan de hand van de conditie van de huid zullen we steeds een stapje verder gaan qua huidverbetering.


Advies: zorg dat je ruim de tijd hebt voor onderstaande behandelingen. zodat je rustig en in balans jouw dag kunt voortzetten.

Healthy skin Basic facial
Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht.
Het Basic Program duurt 60 minuten.

Intake gesprek / huidanalyse

Oppervlakte reiniging

Diepte reiniging

Onzuiverheden verwijderen 

Massage van gezicht, decolleté, nek en schouders

Intensief verzorgend masker 

Dag / nacht verzorging 

Huid advies voor thuis tijdens een kopje kruidenthee

Basic  € 52,50  

Healthy skin Complete Program

Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren. Inclusief welkomstritueel en Healthy Reset massage.
Het Complete Program duurt 75 minuten.

Intake gesprek / huidanalyse

Oppervlakte reiniging

Epileren van de wenkbrauwen.

Diepte reiniging

Onzuiverheden verwijderen 

Healthy reset massage 

Intensief verzorgend masker 

Dag / nacht verzorging 

Huid advies voor thuis tijdens een kopje kruidenthee

Complete € 67, 50
Healthy skin Deluxe Program

De ultieme ontstressende behandeling waarbij we jou laten genieten van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze. Met welkomstritueel, met Healthy Reset massage.
Het DeLuxe Program duurt 90 minuten.

Intake gesprek / huidanalyse

Oppervlakte reiniging

Epileren van de wenkbrauwen.

Diepte reiniging

Onzuiverheden verwijderen 

Healthy reset massage.

Intensief verzorgend masker 

Dag / nacht verzorging 

Huid advies voor thuis tijdens een kopje kruidenthee

DeLuxe € 77.50
De 4-Fasen Treatments

Het 4 Fasen Programma is een uniek behandelprogramma die de huid gegarandeerd verbeterd. Elke fase binnen dit programma heeft haar eigen unieke resultaten en behandelingen. Binnen elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgen de fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is.

Daar waar fase 1 en 2 zorgen voor het juiste evenwicht van je huid, zijn fase 3 en 4 krachtig in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid. In fase 3 wordt er gewerkt met krachtige serums. De serums zijn hoog geconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, anti-oxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH waarde dringen de serums door in de dieper gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je gegarandeerd verbetering van je huid gaat zien. In fase 4 wordt gewerkt naar blijvende en maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Deze daadkrachtige acids en oliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen direct voor resultaat!

In 4 Fasen naar maximale huidverbetering!

4-FASEN RESET TREATMENTS:

Fase 1/ Reset your skin

Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Tijdens Fase 1, de unieke Reset fase, wordt je huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.


Fase 2/ Repair

In Fase 1 hebben we de huid teruggebracht naar haar natuurlijke basis. Daarom kunnen we nu starten met Fase 2. In Fase 2 gaan we je huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van de huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen en met behulp van ondersteunende producten optimaliseren we de huidconditie en bouwen we de huid stap voor stap op.


Fase 3/ Renewed effects

In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden. Hierbij worden sterke werkstoffen ingezet. De huid wordt intensief behandeld met de unieke serums voor een maximaal resultaat.


Fase 4/ Maximum results

Fase 4 is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen tegen weersinvloeden, UV-straling en huidveroudering. De huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld.


Deze behandeling kunnen ook in kuurverband gedaan worden. Er zal dan gebruik worden gemaakt van het 4 fasen programma.

6 behandelingen in 6 maanden voor de prijs van 5 behandelingen.

Deze kuur is in te boeken als: vip treatments

V.I.P treatmentsBij 'Nieuws en aanbiedingen' staan regelmatig 'powertreatments' die bij het seizoen passen. Die behandelingen zijn net op een andere manier samengesteld, zoals een bijzondere massage of masker, een thee-ritueel of iets dergelijks. Waardoor je misschien geïnspireerd word om dat in de toekomst vaker te kiezen of juist leuk voor de afwisseling. Óok bij de powertreatments zal er altijd eerst naar het huidtype worden gekeken. zodat de producten kunnen worden afgestemd het huidtype en de huidconditie.


Nieuws & aanbiedingen
 
E-mailen
Bellen
Instagram