Anti-aging treatment
±75 minuten |
 € 75,00
Voor de rijpere huid met fijne lijntjes, rimpels en een verslapte huid


 
Reiniging 
Peeling step 1 Organic Acid 

Met AHA Glycolzuur 8% en een P.H van 3.0. Dit is de meest effectieve AHA zuur die wordt gewonnen uit suikerriet. 

Glycolzuur heeft de kleinste moleculaire structuur waardoor deze diep in de huid kan doordringen. Het werkt keratolytisch, huid verdunnend en stimuleert de productie van collageen en elastine. 

De huidstructuur wordt verbetert doordat de celdeling gestimuleerd wordt. Grove poriën en oppervlakkige pigmentvlekken worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch, gladder, steviger en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. 

Peeling step 2a Organic Gommage 

Fytinezuur afkomstig uit Rijstzemelen. In Japan worden rijstzemelen al jarenlang toegepast in cosmetica vanwege de vermeende verjongende werking. Dit buitenvliesje van de rijstkorrel bevat namelijk niet alleen wax-rijke olie, maar ook B-vitaminen en fytinezuur, dat de huidvernieuwing zou stimuleren. De zemelen kunnen ook worden gebruikt als milde scrub. Extract van rijst bevat veel peptiden (eiwitsoorten) en antioxidanten en biedt de huid directe en langdurige hydratatie. Door de aanmaak van het in de hoornlaag van de huid aanwezige filaggrine te stimuleren wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt, de hoornlaag gehydrateerd houdt en de aanmaak van collageen stimuleert. 

IK SKIN hyaluron serum

Bindweefselmassage gelaat 
Masker *

Dit is een spectaculair modellerend en zelfstandig verwarmend masker. Het zelfstandig verwarmend masker ondersteunt het proces van werkstoffen die doelgericht dieper in de huid worden ingebracht. Het masker functioneert als katalysator. De warmte die door het masker wordt overgedragen op de huid, normaliseert de zweet- en talgklierfunctie.

Het warmer worden van de huid goed voor de bloedcirculatie en zorgt voor optimale opname van werkstoffen. Tevens wordt de lymfecirculatie gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. De huid is in staat het vocht beter te binden en het masker draagt bij aan een gladde, stevige en elastische huid.

Nek-hoofdhuidmassage

Peeling step 3 Organic Neutralizer  

Deze peeling heeft een basische samenstelling en herstelt de ph waarde van de huid en is op basis van Hyaluron en Vitamine E. Hierdoor stoppen de AHA zuren uit de vorige peeling en zal de lipidenlaag van de huid zich herstellen. De huid zal weer geneutraliseerd worden tot een P.H van 5.5 

IK SKIN Botufix of Retinol C serum 
Oog, lip & dagverzorging met IK SKIN Sun SPF50

Uiteraard zal de behandeling aangepast worden aan de huidconditie. Het kan dus zijn dat bepaalde onderdelen worden vervangen door dergelijke producten of handelingen. Met altijd als doel; huidverbetering te realiseren.

Wat is een fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Hoe ziet de huid na de behandeling eruit?

Eventuele roodheden verdwijnen binnen één tot twee dagen, soms zelfs al na enkele uren. De huid zal verder niet gaan afschilferen, u kunt dus gewoon de komende dagen normaal over straat lopen.

De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht omdat het proces nog 2 a 3 weken actief is in de huid. 

Stel daarom de huid tot drie weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV straling (zowel zon als zonnebank). Gebruik ook altijd een SPF

Direct na de behandeling kan de huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen

Direct na de behandeling kunnen de dagelijkse werkzaamheden hervat worden

1 uur na de behandeling mag er weer make-up worden aangebracht

Het is belangrijk om de huid goed te beschermen met de SUN SPF 50+, bij zonnig weer ieder uur aanbrengen! 


 
E-mailen
Bellen
Instagram